Od 13. oktobra 2019, svake nedelje od 11 do 14 časova u prostorijama Doma kulture Studentski grad, Bulevar Zorana Đinđića 179.

S radošću vas obaveštavamo da ponovo počinjemo rad na našem projektu „Dar različitosti“, zahvaljujući programu malih grantova Demokratske komisije Ambasade SAD u Srbiji, kao i našim prijateljima iz Doma kulture Studentski grad, koji su prepoznali značaj ovog projekta i ustupili nam svoje prostorije za rad.

Ovom prilikom se zahvaljujemo i prijateljima koji su nam privatnim donacijama omogućili da skupimo skromna sredstva za početak i pozivamo vas da se pridružite i omogućite rad jednog  od najuspešnijih i najatraktivnijih inkluzivnih projekata u radu sa tinejdžerima sa autizmom, razvojnim poremećajima i tinejdžerima bez zdravstvenih problema.

Kroz umetničke radionice, dramsku, muzičku i likovnu, vršnjaci se upoznaju, druže, stiču nova znanja i veštine, uče jedni od drugih, prevazilaze razlike, razvijaju toleranciju i zajedničkom mladalačkom energijom stvaraju umetnost.

Više o načinu doniranja i o samom projektu možete pogledati OVDE.