Letnja operska škola 2019

Letnja operska škola 2019.

 

Počinju prijave za Letnju opersku školu 2019.

Prijave za Letnju opersku školu počinju 4. februara, a poslednji rok je 15. juna. Rana prijava vam omogućava plaćanje u šest mesečnih rata do početka škole 8. jula.

Letnja operska škola 2019. od 8. do 15. jula 2019. u luksuznom ambijentu dvorca Kaštel Ečka.

„Mesto gde bajka postaje stvarnost“

Na 60 kilometara severno od Beograda i svega 7 km od Zrenjanina, u selu Ečka, nalazi se dvorac „Kaštel“, građen u engleskom stilu, u periodu od 1816. do 1820. godine. Dvorac je podigla porodica Lazar, a na svečanom otvaranju dvorca 29. avgusta 1820. svirao je čuveni Franc List. Ambijent savršeno odgovara eleganciji i glamuru operske umetnosti, te verujemo da ćemo ove godine imati još bolje rezultate.

I ove godine pobrinuli smo se da unapredimo našu ŠKOLU, osmislimo bogat sadržaj i dobru zabavu uz intenzivan rad. Radionice će biti održavane po grupama zavisno od uzrasta i spremnosti polaznika.

U druženju i aktivnom učestvovanju, polaznici ću imati priliku da prate predavanja članova MOTO-a, afirmisanih umetnika i pedagoga koji će držati radionice u oblastima vokalne tehnike, interpretacije, glume i scenskog pokreta, kao i o istoriji opere, radu u operi kroz niz pokaznih primera i različitih izvođenja vrhunskih svetskih i domaćih umetnika.

Kotizacija za Letnju opersku školu – 2019 iznosi 28.000 dinara ili 250 € i podrazumeva sedam punih pansiona u hotelu “Ečka”, tri radionice dnevno (dramske, muzičko interpretativne i analitičke) učešće na koncertima koji će se održavati tokom trajanja škole. U kotizaciju je uključen i prevoz na liniji Beograd-Ečka-Beograd.

NAPOMENA: Ukoliko je polaznik/ca maloletan, ugovor mora glasiti na ime roditelja/staratelja koji mora potpisati ugovor i ostaviti sve relevantne podatke polaznika/ce.

Predavači:

prof .Violeta Pančetović Radaković – vanredni profesor na FMU Beograd
Nataša Jović Trivić – prvakinja Opere Narodnog pozorišta u Beogradu
Vladan Đurković – reditelj i umetnički direktor Omladinskog pozorišta Dadov
Dragan Stevović – direktor Muzeja Narodnog pozorišta u Beogradu

uz klavirsku saradnju vrhunskih pijanista i korepetitora
Dragane Anđelić Bunjac, klavirski saradnik u Opera i teatar Madlenianum
Milivoja Veljića – klavirski saradnik na FMU u Beogradu

Gostujući predavač je Nataša Cvetković Jović, psiholog i psihoterapeut, dok će završne konsultacije održati prof. emeritus Radmila Bakočević.

Prijavu možete da skinete ovde.