MOTO je pokrenuo Donatorsku akciju prikupljanja sredstava za projekat „Inkluzivni klub-Dar različitosti“ koja je započeta kocertom članova MOTO-a.

Publika je imala priliku da čuje u popularna dela Albeniza, Hendla, Bramsa, Sen-Sansa, Forea, Kurt Vajla i drugih, a u izvođenju članova Muzičko opersko teatarske organizacije MOTO. Nakon koncerta publika je uživala uz proizvode Vinarije „Jeremić“ i picerije „Botako“.

Ovim koncertom smo pokrenuli donatorsku akciju kako bismo obezbedili sredstva za nastavak projekta „Inkluzivni klub-Dar različitosti“ koji se pokazao izuzetno značajnim za uključivanje dece sa autizmom i razvojnim poremećajima u kulturni i društveni život. Tokom rada kroz umetničke radionice, dramsku, muzičku i likovnu, vršnjaci se upoznaju, druže, stiču nova znanja i veštine, uče jedni od drugih, prevazilaze razlike, razvijaju toleranciju i zajedničkom mladalačkom energijom stvaraju umetnost.

Zbog velikog interesovanja dece i roditelja, naša je obaveza da stvorimo uslove za nastavak rada i omogućimo im da se bave umetnošću, razvijaju svoje potencijale i osećaju se kao ravnopravan deo društva.

Priključite sa našoj akciji i pozite svojom donacijom u realizaciji ovog divnog projekta i stvaranju boljeg života u modernoj Srbiji bez stigme i diskriminacije. Više o projektu i načinu doniranja možete pogledati na: https://www.moto.org.rs/donirajte/.