Danas, 21. marta, u prostorijama Ustanove kulture „Braća Stamenković“ potpisan je ugovor o realizaciji projekta „Svetlost muzike“ , između Opštine Palilula i Udruženja MOTO.

Na potpisivanju ugovora sa 53 organizacije koje su dobile podršku Opštine Palilula, prisustvovao je predsednik Opštine gospodin Stojan Nikolić koji je pozdravio prisutne i istakao značaj razvoja nevladinog sektora na Opštini Palilula i međusobnu saradnju za unapređenje kvaliteta života i napredak savremenog društva. Gospodin Igor Jojkić, Član opštinskog veća je u kratkom obraćanju rekao da je Opština Palilula ove godine podržala ukupno 53 različita projekta u nastojanju da poboljša društveni i kulturni sadržaj na Opštini Palilula, koja je treća beogradska opština po površini i prva broju stanovnika.

Predsednica MOTO-a Nataša Jović Trivić se zahvalila ispred Udruženja MOTO na podršci i sa nadom da će se zajedničkim radom ostvariti napredak ka boljem društvu bez stigme i diskriminacije, zasnovanom na ravnopravnosti svih građana.