Tokom prethodnih šest meseci smo se družili, zabavljali, radili i kreirali u okviru vajarskih, muzičkih i dramskih radionica, sticali nova iskustva, znanja i veštine, a kao najvažnije od svega stekli nova prijateljstva i učili da uživamo zajedno bez obzira na različitosti.

Želimo da se zahvalimo na podršci Dečijem kulturnom centru koji nam je omogućio da radimo u sjajnim uslovima i da se lepo osećamo dok stvaramo, našim saradnicima na projektu koji su sa nama od početka realizacije ovog projekta: Humanitarnoj organizaciji Dečije srce, Vokalno instrumentalnom sastavu VIS Nebograd i njihovoj dirigentici Mariji Družijanić, Fakultetu za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju FASPER, kao i našim gostima iz Omladinskog pozorišta Dadov i Vokalnoj grupi „Nađi svoju zvezdu“ Dečijeg kulturnog centra i dirigentici Snežani Despotović.

Specijalnu zahvalnost dugujemo našim donatorima bez kojih ovaj projekat ne bi bio moguć, a to su Fondacija Trag i Eurobanka Srbije.

Kao završnica ove divne je izložena reljefna skulptura koju smo zajedno radili u našim vajarskim radionicama i koju poklanjamo Dečijem kulturnom centru kao mali znak zahvalnosti za gostoprimstvo koje su nam pružili.

Pozivamo Vas da dođete u subotu 23. juna u Ustanovu kulture Parobrod u 18 časova, gde će biti održana Tribina pod nazivom „Dar različitosti – umetnošću do inkluzije“, na kojoj će učestvovati eminentni stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zdravstva, defektologije i vaspitanja. Pozivamo vas da aktivno učestvujete, pitate, predlažete i da zajednički probamo da dođemo da rešenja problema koja se tiču svih nas.

« od 3 »