MOTO je u 2018. godini realizovao niz uspešnih projekata i ostvario veliki napredak u odnosu na prethodnu godinu. Sa ponosom možemo reći da naše ime gradimo sa velikim profesionalizmom i odgovornošću prema umetnosti, ali iznad svega prema našoj publici. Svi koji su radili sa nama su pohvalili naš rad, ali iznad svega prijateljske odnose i pozitivnu energiju koja nas prati.

Edukativne predstave, koncerti i Letnja operska škola, uključivanje mladih i promovisanje umetnosti su naše vizije koje istrajno ostvarujemo uz veliko angažovanje autorskog tima, naših članova i svih naših saradnika.

Radom sa migrantima u Prihvatnom centru u Bosilegradu u saradnji sa Međunarodnom mrežom pomoći – IAN, kao i radom sa tinejdžerima sa autizmom i razvojnim poremećajima u okviru projekta „Dar različitosti“ smo dokazali da umetnost preobija granice, izjednačava i spaja ljude.

Ovu godinu smo završili sa tri sjajna programa u okviru Beogradske zime, a u saradnji sa CEBEF-om: „Gala koncert“ u Skupštini grada, „(NE)nacrtani junaci crtanih filmova“ i „Praznični glas grada“ – programi koji su prvi put izvođeni u Beogradu, u koje je bilo uključeno preko 60 izvođača, afirmisanih umetnika i profesionalaca, mladih na putu afirmacije kao i osoba sa smetnjama u razvoju.

Ovaj glamurozan kraj 2018. godine nam daje motivaciju da nastavimo sa još većom energijom u realizaciji novih ideja.

Našoj publici, saradnicima i svim našim članovima želimo srećnu i uspešnu Novu godinu sa željom da se još više družimo i poštujemo umetnost!

Fotografije možete da pogledate na našoj facebook stranici.